ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Starting the new life!

2012-10-01 15:22:48 / 1 kommentarer ..


Tjabba!
Sitter hemma och glor på datorskärmen/plugget. Jag är hemma från skolan idag pågrund utav magont, mensvärk är verkligen AWSOME! eller inte.... Måndag och ny vecka, nya träningsdagar och början på ett nytt liv! LCHF stavas min nya mat, fett.. fett... fett!
Jag gillar den helt klart och ska bara komma in i det hela och skippa kolhydraterna! Har börjat i fredags och ska nu fortsätta framåt, studenten here i Come! 
 
Dagens frukost vart ett par prickikorv skivor med philadelphia ost och en baby-bell ost! Nu under dagen så fick jag ett sånt äckligt sug efter vaniljglass att jag var tvungen å ta fram Avesta glassen och ta ett par teskedar! Men nu väntar middagen på att bli tillagad! Idag blir det Köttfärsås a'la Maria Lilja style, med kinakål/sallad (vad det nu heter), vitkål och ett par gurkskivor te! Nom-nom!
 
För att fördriva tiden idag har jag pluggat på hjullastar provet vi skulle haft idag och spelat Skyrim, sovit samt förberett lite mat. Det går inte så väldans fort med tanke på magen men det rör sig ju iaf med tjockis fläsket! Ta en kort promenad ikväll hade jag tänkt mest bara för att jag måste röra på mig! 
 
Hare gött te senare ikväll! :)
 
/ Liljaa

Kommentarer
Jessica Laurila

Hej fina du! Kul att se att du börjat med LCHF! Nu får du uppdatera mycket och ofta så jag får veta hur det går, kommer följa din blogg slaviskt! =) Jag käkade själv LCHF innan graviditeten och gick ner 17 kilo! LYCKA TILL!! Kramen

Svar: Jag saknar dig Jessica! Det ska du veta och tack så mycket <3 Jag önskar dig all lycka! <3
Maria Lilja

2012-10-16 09:34:26
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se