ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

stör mig så förbannat!

2013-07-14 17:29:00 / 0 kommentarer ..


Det kommer bättre inlägg om min semester som varit men just nu fick jag ett utbrott.... Så in i h*lvetiska less. Jag sitter och kollar runt på annonser, bloggar, facebook, instagram osv. och ser mycket fina bilder och ibland ler jag ordentligt när jag ser....... att i hörnen/i bilden sitter det en stämpel på den som nu fotat bilden. Det kan va personen själv som lägger ut den eller på tex. en häst och dess ryttare. MEN, sen kommer vi till de här att man ser sin egna bild som man har fotat. Som man har  sålt till någon, gett bort eller helt enkelt bara ställt upp med å vänta på betalningarna då man är i sista veckan innan lön/bidrag eller att det är tjärvt nu under sommar månaderna. Man sitter och läser texterna i annonsen, inlägget, bilden eller ja vad det nu kan vara och tittar sedan på bilden och tänker över att mjaa: bätte ljus där, kanske lite snabbare slutartid, lite bättre ISO.... Ja och en redigering där, kanske skulle vinklat kameran så istället fö...... Då upptäcker jag att på min bild, finns det ingen stämpel. Jag börjar leta i texten som tillhör bilden mer än en gång för å se om det finns en länk, en liiiiiiiiiten jävla fotnot men NEJ. Man har kastat ut bilden på intenet utan att uppge källa till bilden / Rättigheterna till den. Det enda jag ber mina kunder om är att OM du ska lägga ut bilden så vill jag att du skriver nånstans i bilden, vid bilden (tillhörande text) eller taggar eller något som visar att det är jag som fotat den! Jag vet att mina kära "kollegor" tycker samma sak och jag blir så jävla förbannad! Om du väljer att göra en fondvägg hemma av bilden så gör det! Frågan kommer nog: vem har fotat den där? Då kan man ju ärligt svara eller ljuga, hur ska jag veta vilket? Men att man inte ids lägga en stämpel eller ens skriva: Foto Maria Lilja (till exempel)... ? Jag förstår då inte, är man lat eller bara kall å bryr sig inte??
 
Har sett flera bilder nu runt om på internet... alla olika hemsidor å typer av sidor där bilder jag fotat varit utan stämpel..
SUCK! nu ska jag redigera mina bilder som jag tagit i Omsjö å SÄTTA EN FET JÄVLA STÄMPEL ÖVER DOM ALLIHOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 
// Tack från en less människa!!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se