ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Live my life

2012-05-30 18:36:01 / 1 kommentarer ..


Gud nu ha det varit sådär mycket igen! Jag har ju TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (det finns inte utropstecken som räcker nog för att beskriva hur glad och lycklig och exalterad och överväldigad jag är).
Sedan har jag gjort klart dom sista proven, pluggat inför det nationella provet som var i torsdags och sedan har jag haft fullt upp med människor, hästar och hemmet. (: Har varit lite upp och ner på sista tiden men nu när det är löst så känner man sig mycket bättre till mods och livet är mycket enklare utan fnurrar på tråden. :)

En hel del har hänt under den tiden jag sist uppdaterade och jag tänkte väl försöka uppdatera er i lite bilder. :) Tyvärr är sladden till mobilen borta annars hade ni fått ännu mer bilder. :)














Ojoj nu ska jag bara se till å njuuuuta av livet å skolan de sista dagarna! Snart äre ju 10veckor tills man ser alla igen :(

HÖRS HEJ!

På G igen!

2012-05-10 17:36:04 / 1 kommentarer ..


Ursäkta för mitt något abrupta avbrott i bloggandet, men vi tappade internet och sedan dess har jag enbart haft telefonen som en internet källa. Kan inte blogg fullt ut på mobilen så det kändes mest bara jobbigt, så jag valde att ta en liten bloggpaus och fortsätta sedan nu när jag fått mobilt internet. (: Så nu ska nog bloggandet komma igång igen. (:


  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se