ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Ursäkta

2012-10-09 17:24:16 / 0 kommentarer ..


Ber om ursäkt att bloggen legat nere under helgen, men har fan inte haft en lugn stund på länge! Mitt liv har små korta pauser som jag väljer att ta rätt på bästa sätt. Umgås med min sambo, min svägerska eller mina vänner. Dessvärre så denna stress å brist på lugn å ro som min kropp behöver så har jag dragit på mig en förkylning som verkar utveckla sig till bihåle inflamation, mitt huvud håller på att explodera när jag drar in snoret som håller på att rinna ut. Men trots denna brist på lugn så trivs jag med detta. Jag har ytterst sällan tråkigt och i.o.m denna eviga rörelse gång så har jag faktiskt märkt av mig själv med att bli piggare å raskare i takten å bättre kondition. Orken har även lagt sig på plus sidan och jag är redigt trött på kvällarna. Jag känner mig riktigt motivera inför invägningen på torsdag! Jag vet att jag har fuskat lite för mycket med nån kolhydrats kick i form av fila brös två gånger, en kopp varm choklad mot halsont å lite glass (lchf glass måste tilläggas så ni inte tror jag blivit från vettet?!) å lite varma jordgubbar för att mysa till det riktigt ordentligt med min sambo i helgen.

Haha dessutom känns det som att jag gör inget annat än kör bil :P jag älskar å köra så det äre inge fel på! Men förut när man inte kunde ta sig nån stans så vart man ju bara hemma. Men nu är jag överallt å ingenstans å jag gillar det helt klart!!! Thihi

Nu till något mindre roligt... Inte alls kul faktiskt å det är att jag har bränt mig... Asså inte solat-solarium-bränt-mig... Utan fått brännskador :( det ska mig till å lyckas med detta! Skulle steka hamburgare, tappar den halvvägs ner i stekpannan så det apvarma stekfettet (stekt 5hamburgaren innan på näst högsta värmegraden, så de var VARMT!) stänker över min arm å hand! Har börjat utveckla en hel del blåsor nu på dom flesta prickar. Handen å en på armen (den vid den bruna fläcken, se bild) är värst. Så mamma la ett omslag om det idag då det geggar så jäkla mycket å jag ska te stallet = hej bakteriehärd! Så ser ju lagomt handikkappad ut?! Blää

Aja nu ska jag tagga U-sek möte!! Puss hej!


Feeling like

2012-10-05 10:49:56 / 0 kommentarer ..


Ja idag känner jag mig helt.. rgnoersigaoehgfsldkhs<fpoeshad<fhdfjåowwneonjgfoasnhåWOIHG. Återkommer när jag är på bättre humör och något bättre att skriva! 
 

New Design

2012-10-04 20:14:58 / 0 kommentarer ..


aaah kände att jag behövde byta design, jag gillade (läs älskade) den förra designen men den var så möörk :P och jag orkade verkligen inte byta bakgrund och hålla på å trixa en massa. Så denna design var gjord på ca 1timme i stället för 5-6timmar! Uuh känns helt klart mycket bättre nu att komma in hit :)
 
Ska ta å fixa iordning det sista innan jag ska hämta sambons syster i kramfors, om jag tar mig in vill säga ;) Haha jag måste tanka!!!!!!!!! och ja jag tycker det är drygt att se pengarna rinna iväg fort som satan medans literna sakta tickar på :( buhu!! Men en posetiv sak är att jag kanske får tillbaka baslådan i min bil snart.. aaaaaaaaaaaaaaah <3 så flukking (vart i himmelens namn har jag fått flukking ifrån? O.o) underbart! Thihi
 

Weight

2012-10-04 19:10:25 / 0 kommentarer ..


Shiet, vägde mig idag och jag har gått ner 3kg på mindre än en vecka och då har jag inte ätit stenhård LCHF utan har fuskat med lite 70%choklad någon dag för mycket i veckan! Samt att jag har ätit en frukt om dagen, jag gillar det här helt klart! Nu ska det bara fortsätta i den här riktningen! :P

Såhär kände jag när jag var påväg te stan både i morse och nu i eftermiddag! 

Man måste bara älska folk utan gaspedal och även folk med förmycket gaspedal ;) haha höll mina 50km/h medans dom som kom upp i arslet blåste om mig såfort det blev fritt! Stress-stress!


Morgon!

2012-10-04 08:01:47 / 0 kommentarer ..


Godmorgon på er, jag hoppas ni haft en bra natt och kommer att få en bra dag. :) 😄 jag sitter just i detta nu på bussen och har just passerat en viltolycka. Den fick mig att tänka till och ber er alla att ta det lugnt där ute efter vägarna! Om du inte bryr dig om dig själv så kanske du ska tänka på dina medtrafikanter. Du är inte ensam där ute på vägarna och jag hoppas att ni alla är rädda om er själva och de i er närhet! :)

Första lektionen är religion, vi tittar på film så lär inte bli mycket gjort under den lektionen! Haha sen har vi Svenska och jag inser just att jag glömt mitt USB-minne... Aja jag har uppdaterat mitt projektarbete hemma och fixat å donat med det. :) sen har vi samhäll som vi inte haft på två veckor. Känns rätt okej med att få helg efter denna dag!

Ska som sagt åka å simma en timme med en fetto-kompis (skämt å sido)! Vi båda två försöker gå ner i vikt. Så det är ju perfekt att hjälpa varandra! :)


Vad är det för fel på dig?

2012-10-03 21:07:36 / 0 kommentarer ..


Nu har jag kommit hem, nu har jag, ja jag har tyglat mig,
jag har känt dig så, jag vill aldrig mer, mera känna så.
Men när ditt vilda hjärta slutar slå, då ska jag minnas den tiden när vi brann ihop,
jag släckte din eld som jag vann
Du är naken nu, du är naken här för mig men jag ser inte dig.
När allting är över, när du funnit sans, ska du hata mig innerligt,
önska att jag inte fanns, men jag hör av mig inatt, inatt.
Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro,
jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol,
leka med dina känslor, rasera din bro, visionen av oss i min hand
som jag ska krossa som en sten.
 


Lunch & Middag

2012-10-03 21:01:26 / 0 kommentarer ..


Dagens lunch/middag (Tar med egen lunch på skolan då det blir lättast så när man äter LCHF, så jag åt två mål idag! Eller tre egentligen då jag åt ett äpple te tio fika! :) ) bestod utav baconlindad kycklingfilé med lite vit kebabsås och lite smått å gott i sallads väg! :) så skönt att komma hem efter en skit dag i skolan eller en tuff dag eller helt enkelt bara en vanlig dag från skolan och bara slänga in maten i micron. Behöver inte hålla på i 30min för att maten ska bli klar utan det tar ca 2minuter! Sååå underbart! 
 
Har ingen efter bild när dem blev klar men dom var såååå snuskigt god så tryckte i mig två stycken filéer bara för att dom var så äckligt goda! <3 fett mätt fortfarande?! :o

Nu får du gå Hem

2012-10-03 20:48:30 / 0 kommentarer ..


Ni vet.. den där känslan när en kompis visar er en ny låt och sen är ni HELT fast i låten! Haha jag har just den känslan och spelar sönder Stiftelsen - Nu får du gå hem! <3 Asså så jävla purr-purr på den där låten! Det är halvsent och jag spelar på hög volym! Vid nio måste jag sänka, men tills dess ska det skråla ur högtalarna! 
 
Gå in på youtube/spotify vad sjutton som helst.. MEN LYSSNA PÅ LÅTEN! aah den är så flukking awsome.

Osså byter vi te grönsaksoppa (ja hej random) så ska jag bada imorgon med en kompis, ska bli så skönt att få av lite tanke energi och bara simma! Sen blir det middag på stan i form utav en sallad. :) Nyttigheter var det ja, men vi ses så sällan så vi lyxar till det lite! Sen är sallad ganska nyttigt om man skippar brödet och även såsen, men såsen är ju så äckligt god att man smälter! Så lite sås måste man få ta ;) om man sköter sig i övrigt så får man smaka! :3 haha
 
 

Ikväll kanske jag har mer tur
Det är du och ingen annan

Jag spelar ut min roll nu
Det är vi och inga andra

Låt oss mista all kontroll,
folk har ändå ingen koll
Vi skyndar hem till mig

Måste hela jävla natten gå
innan jag får doppa veken i din eld?
Måste hela jävla natten gå
innan jag får komma till nu får du gå hem?

Känner blodet rusar men nej, nej
Du vill ju bara prata
Men att jag aldrig lär mig
Du somnar och jag får tälta

Varför är du så svår, är du rädd att jag är stor?
Den är ju liten men naggande god

/ Over 'n' Out your's Lilja


Student

2012-10-01 22:24:15 / 0 kommentarer ..


Shiet, om 8månader tar jag studenten. S-T-U-D-E-N-T-E-N?! Kan ni fatta något så otroligt?! Jag sitter just nu och håller på emd min studentmössa.. Det pirrar i hela kroppen och jag kan bara inte förstå att jag ska ta studenten, kliva av skolan och in i vuxen livet med jobb och ett gigantiskt ansvar på mina axlar?! 
 
Om 8månader har jag gjort mina sista år i skolan!
Om 8månader går jag ut med huvudet högt och hela livet framför mig!
Om 8månader är det jag som står på studenflaket tillsammans med mina klasskompisar!
Om 8månader är det jag som kommer bära den vita mössan på mitt huvud!!!
 
Min alldeles egna Studentmössa! 
Jag har sjukt svårt att tro att den där kommer att sitta på mitt huvud om 8månader?!?!?!

Starting the new life!

2012-10-01 15:22:48 / 1 kommentarer ..


Tjabba!
Sitter hemma och glor på datorskärmen/plugget. Jag är hemma från skolan idag pågrund utav magont, mensvärk är verkligen AWSOME! eller inte.... Måndag och ny vecka, nya träningsdagar och början på ett nytt liv! LCHF stavas min nya mat, fett.. fett... fett!
Jag gillar den helt klart och ska bara komma in i det hela och skippa kolhydraterna! Har börjat i fredags och ska nu fortsätta framåt, studenten here i Come! 
 
Dagens frukost vart ett par prickikorv skivor med philadelphia ost och en baby-bell ost! Nu under dagen så fick jag ett sånt äckligt sug efter vaniljglass att jag var tvungen å ta fram Avesta glassen och ta ett par teskedar! Men nu väntar middagen på att bli tillagad! Idag blir det Köttfärsås a'la Maria Lilja style, med kinakål/sallad (vad det nu heter), vitkål och ett par gurkskivor te! Nom-nom!
 
För att fördriva tiden idag har jag pluggat på hjullastar provet vi skulle haft idag och spelat Skyrim, sovit samt förberett lite mat. Det går inte så väldans fort med tanke på magen men det rör sig ju iaf med tjockis fläsket! Ta en kort promenad ikväll hade jag tänkt mest bara för att jag måste röra på mig! 
 
Hare gött te senare ikväll! :)
 
/ Liljaa

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se