ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Saved the night,

2011-12-28 16:49:53 / 1 kommentarer ..


Hej dålig uppdatering! Men jag har något bra å skylla på å det är att de varit jul å all sånt skit. (: Firat hos min pojkväns mamma å släkt, hos mina föräldrar och även med ett par polare så har varit fullt hus sedan man klev på jullov. (:

Red Johan en sväng och det har ni nog alla sett hur det ser ut, om inte scrolla ner en bit! (:

Red lektion på Millan för Celinas syster Cissi och tränade en hel del på sits, skänklar och förflyttningar. (: Fiiin Millan! <3

Men det bästa kommer utav att jag har köpt mig en ny kamera!!!!!!!!!! Sålde min gamla 450D'n till Celina och köpte en ny 550D ist så nu har jag ju även filmning! ;D <3

Sitter å gör mig iordning för att åka in te stan med min bästa vän Theresa, :3


Bjuder på en charmig bild på oss! ;) <3


Johan

2011-12-22 18:07:04 / 0 kommentarer ..



Trots sina 20 år är han pigg som en unghäst! <3 Fina Johan då! :3




And you learn like a shadow flows in the rain
Like a foreign flame in the dark
Showing you the way
And you learn
What we feel now isn't pain
Just a scent of it is enough
Blinding me with grace
And there's no have to do it your way


Bilder.

2011-12-19 09:41:36 / 0 kommentarer ..


Tänkte berätta att om ni tycker bilderna ser "dassiga" ut så då är det bara att hålla muspekaren över bilden så blir den klarare. (: En liten kod sådär :P

Sjuk dag och kan väl bara sammanfatta som att bussar aldrig varit min grej men idag slog det allt! Usch stör mig på att chaufförerna inte ens kan sina egna rutter?


Jag är med och tävlar!

2011-12-18 21:51:02 / 0 kommentarer ..



http://ztreliin.blogg.se/2011/december/bloggtavling.html

Massor och inget

2011-12-18 15:48:18 / 0 kommentarer ..


Ursäkta att det var ett tag sedan. Men jag har haft lite fullt upp. :P i fredags så damp jag bara ner i sängen när jag kommit hem och sedan hann jag bara byta strumpor i stort sätt innan vi åkte iväg till min karlns bror och festade. (: Nykter jag med tanke på att jag går på smärtstillande för min rygg, men jag har lika kul nyktert som onyktra verkar ha!

Fredag skola... jag skulle ju inte kört något överhuvudtaget eftersom jag hade grisbilen och jag det brukar innebära att man får åka med eller göra något i verkstan. Men nu fick jag helt plötsligt den röda FH12 3-axlade grusbilen (som för övrigt är min favorit bil bland skolans bilar!) så jag vart mäkta förvånad och glad!

Körde en massa snö från planen och tippade av längre bort. Mariana lastade med Katten och jag å Louice for å tippade (hon körde en växlare - du kan växla mellan massa olika flak tack vare en krok som drar av och på flaket).

Ja sedan när man kommit hem så åkte vi iväg och kom väl hem fram emot 5 på morgonen. Att promennera i mörkret, med enbart månen som lyser upp vägen och med ett snövitt landskap det är terapi för själen! <3 ååh så mysigt med älsklingen hand i hand och ett trevligt samtal. Känner mig som en ny människa :3

Jaha så vad gjorde jag igår? Jo jag fotade Zuzzi på morgonen och sedan gick jag hem och sov. Trött!! Såg på massa film å bara mös jag å min karl. <3 Sen somnade jag vid 22 å vaknade nu idag vid 11! Jag var sleten kan man påstå!

Idag har jag å hjärtat städat, diskat och hjälptsåt med massor utav annat. Så nu sätter vi oss ner å bara tar det lugnt. (:

Rödingen <3

Vi söker efter,

2011-12-17 13:27:03 / 0 kommentarer ..



Allting kommer bli bra tillslut,

Gjorde ett lite fotojobb här till morgonen då jag fotade Zuzzi & Jollan! Fina hästen :) en utav de bästa bilderna jag tagit när det gäller att  fånga en känsla i en bild!


Röjning och Plogning

2011-12-15 18:48:26 / 2 kommentarer ..


Hej,
Vilken dag det varit alltså! och med det syftar jag på ett posetivt sätt. Har knappt suttit "still" någonting utan det har varit full rulle hela dagen. (: Fick L50 (hjullastare) idag och blev väl rätt besviken då han normalt sätt inte brukar orka något. Men jävlar idag så var han pigg och rejält stark! Fick skotta upp en väg och bredda, fixa å dona innan jag fick åka å ta på spets-plogen å bege mig upp på vägnätet för att ploga en väg. Drog med mig Mariana i hjullastaren och satte ner plogen och började klättra uppför S-kurvorna. Stadiga 8km/h gick det utan att sacka,slira eller jävlas en enda meter. HELT underbar att köra så måste ju säga att jag blev rätt kär i den.

Jag fick sedan när vi ätit lunch ta och övningsköra personbil. Körde skolans V70 och blev förvånad över att han tyckte jag körde så pass bra! Var lite finsjusteringar så att säga (: Fick mycket beröm över att jag b.la. tittade vid järnvägen så det inte kom något tåg, hade rätt växel över och lite annats så det kändes riktigt skönt! :D

Övningskörde i drygt en timme och efter två fikat så fick jag ta över Blå växlarN och köra bort lite snö och åka å tippa av det i en hög. Jävla skitsnö dock som fastnade i flaket å ja jag fungerar inte riktigt när det jävlas så slog näven i flaket å blev inte gladare att det gjorde så förbannat ont i handen! *smart tjej*

Påväg ner till bussen så blev det fart nerför en backe och Hej jag blev jätte blöt! :( Ont i ryggen har jag efter min halkning imorse och lastbilsåkningen! Ej okej med andra ord att glömma ta pillret på morgonen!

Nej ska hoppa in i duschen snart och sedan tänker jag nog inte göra många knop resten av kvällen!

Bild från när jag och Mariana var å plogade. :3 OH just det.. det låg en rakhyvel mitt ute i skogen... liksom hallo?!


PUSS <3


Fjortonde December TvåTusenElva

2011-12-14 10:14:28 / 0 kommentarer ..


Ja nu är provet avklarat. Känner mig riktig nöjd i efterhand och tror det gått bra. Svarade på 98% av frågor därav två var blanka och tre-fyra fattades det 1/3 svar. (: Så överlag är jag nöjd och känner mig laddad inför julafton nu när jag inte har ett prov att tänka på.

Ikväll blire Theresa och dampa runt med henne som avslutning på pluggande att man kan roa sig igen. ;) Ska ta och fundera på vad som skall göras i helgen och se sedan hur planeringen ser ut.. (:

Nu ska jag hjälpa lite tjejer ur klassen med trafikteorin.. Jag är ju klaar med :D *happy face!*

Med tanke på dagens väder här i Norrland så saknar jag sommaren. För slask å is är inte min refräng! Uscha tog en evighet att ta sig nerför backen våran idag! Skulle satt mig på rumpan och åkt ner ist!
NU VILL JAG HA ETT TON MED SNÖ!


Saknaden av en bästa vän,

2011-12-13 20:22:47 / 0 kommentarer ..


Suttit å knåpat med designen nu så nu får det nog vara bra för ikväll! :D Ska ta å skrapa bort nagellacket då det aldrig blev av tidigare under dagen! Ska även ta ett glas mjölk och en saffrans bulle som jag fått av min mamma! :3 hon är underbar på att baka och ja det gör ju inte saken värre att jag får ett par bullar! :D

Slänger in en bild på mina naglar när jag är klar! ^^
Nu får det bli en bild på min allra bästa vän som jag saknar av hela mitt hjärta och allt därtill! <3 Det går inte en dag utan att jag saknar honom och de vi hade ihop. Alla bus som man råkade ut för, alla skenturer i skogen och alla luftsprång över hindren! <3


Trettonde December TvåTusenElva

2011-12-13 15:22:07 / 1 kommentarer ..


Sitter här hemma å funderar lite på att göra en ny design men behålla "grunden" så att säga men att ändra lite färger osså vidare! (: Har ju ÄNTLIGEN fått tillbaka mitt PS så nu kanske jag kan göra iordning lite mer än jag gjort innan då jag mest suttit på online sidor! Helt okej men man kan ju inte göra något direkt överdrivet vackert! ;P är inte heller så duktig på det här med PS och så vidare men tillräckligt för att det ska duga för mig! (:

Nej plugga vidare och äta något för jag är riktigt hungrig nu alltså! :D Tänkte ta ett foto på mina matchande naglar sedan ;) Jag kan även va lite brudig å fixa mig osså vidare men jag kan ju säga att jag för en enda gångsskull faktiskt matchat en HEL outfit för mig själv och riktigt nöjd med den också! ;) Hehe tänkte ta ett kort så får ni granska och säga om de matchar eller inte!!

Nej plugga var det! Ser ljuset i tunneln nu!



Busstider..

2011-12-12 09:07:45 / 0 kommentarer ..


Ingen svenska nu på morgonen denna dag heller. Sitter i bibblan och väntar på att få springa ner på naturen om 25minuter. Försöker lära in mig de nya busstiderna som börjat gå! Ojoj jag blir lite fundersam över hur man ska komma ihåg allt till på onsdag påtal om att lära in. :S Skulle nog passat fint med ett par prov istället för ett enda stort! :0

Nej plugga vidare på det ena och det andra! :o


Tomtar och onda ryggar

2011-12-08 18:12:13 / 1 kommentarer ..


Det här med att gå till läkaren blev helt plötsligt en uppgift jag inte gruvade mig inför när jag fick höra att jag skulle komma till doktor Q. He's the best! Haft honom som läkare sen jag var liten och karln vet vad han gör och han vet absolut vad man pratar om och försöker förstå det. Så nu har jag fått smärtstillande som jag ska äta, ska upp på röntgen i solle och ska även till sjukgymnasten någon gång framöver!

Inte prata om det utan resten av dagen gick jag runt med mamma på stan och inhandlade såväl 2julklappar samt lite glitter då det är rätt tomt på gardinstången i vardagsrummet så den ska jag snygga till samt att resten av lägneheten ser lite kal ut. :P Väntar på att min B ska komma hem så jag får ned gardinstången... kort </3 (Okey jag är ca 172 men.... endå! HÖGT i taket! :( )usch! Så nu pluggar jag för fullt och tröstäter en choklad tomte och dricker lite smultron soda (besatt!)

Jo var ju till Johan ikväll också! :D Fiiiiin Fiiiin häst måste jag säga! Red till grusplan och red mycket trav och tempoväxlingar för att få honom lite uppmärksam. La mycket volter och snett igenom och lite andra ridvägar. Var ca 1dm pudersnö så det var sååå mysigt att rida! Det bara knastrade under hovarna när vi red där. Det var dessutom sådär lagomt kallt att man inte fryser utan man är varm och pigg i kroppen utan att svettas! Men efter att ha varit där i ca 30 minuter blev jag riktigt slut så skrittade hem och borstade av honom. Hann rida lite innan det blev kolsvart och det var verkligen pricken över I:et! Var dock allt annat än stallklädd MEN för första gången på en evighet frös jag inte ett dugg! Varken till eller från grusplan eller på vägen hem! Så det blir kanske inte allt för mycket "stall"-klädsel framöver! :P

Nej nu måste jag faktiskt koncentrera mig på plugget om jag ska komma någon vart! Dessutom innan min rygg börjar göra allt för ont :/ blää för smärta!


chokladtomte!


En hel del

2011-12-07 20:38:37 / 1 kommentarer ..


Sitter och funderar lite över morgondagen då mor ska ringa läkaren och sedan tänkte jag nog allt ta och plugga järnet av mig! Eller jag ska göra det både före och efter läkaren och där till kvällen ska det tvingas in lite Johan Briljant också! :) Blir en lugn tur i morgon (beroende på vad läkaren säger OFC!) och bara ta en skritt sväng eller något. Stallet måste jag till i vilket fall å göra stallsysslor. Det är väldigt mysigt att stå själv i stallet med lite musik å mocka, fixa iordning foder och sedan gå och hämta in hästen! Har börjat fått sånna julkänslor att jag kan inte bärga mig till att det ska bli JUL!!

Satt här och verkligen längtade efter att få jullov å fota MASSOR av bilder! Ska släpa med mig både den ena och den andra så dom får fota/filma när jag rider. Riktigt ego må jag vara men jag ÄLSKAR att kunna sitta en sen, ruggig och tråkig höstkväll och bara titta igenom filmer och bilder från fina, ljusa stunder! Blir så otroligt mycket mysigare då man har något att sitta och le åt. Även om det är så att bilderna inte blir de bästa har jag lovat mig själv att inte radera alla "dåliga" utan behålla dom också. Går ju alltid att sudda ut ens egna fula miner. :P Hästen blir ju oftast fin ^^

En annan längtan jag hade var att redigera massa bilder på mig själv, hästar och natur när det slog mig att jag inte ens har tittat på de bilder jag fotade när jag fota Celina här för 2veckor sedan! Hon red hoppspecialen och jag pallrade mig ner för att ta ett par bilder. Kände mig ordentligt ringrostig och skämdes när jag inte ens fick till rätta inställningarna inomhus?! Nej jag har inte fotat i ridhuset på EVIGHETER!!!! Såå äre någon som vill ha något uträttat här framöver när det gäller fotande så ställer jag mer än gärna upp! Hör av er här eller på Facebook eller ja om ni har mitt nummer kan ni höra utav er där. Jag är aldrig omöjlig och jag fotar såväl vänner, som bekanta som okända! Inte omöjlig på priser eller något, väldigt förhandlingsbar och kan såväl utbyta tjänster. Ja jag är med andra ord helt  formbar när det gäller detta med fotningen! :D Kom med förslag så ska vi se att vi kan ordna fram något! ;)

Nu ska jag träna LITE mer inför detta äckliga prov vi har på onsdag och sedan gruva mig inför morgondagens läkare och sedan ta något att äta! :*

Innan man öppna pärmen är man:


Sen när man öppnat den å tar ut papprena man ska KUNNA så då blir man:

Julklappar är INTE min grej,

2011-12-05 19:49:19 / 1 kommentarer ..


Hallo!
Skola var som ni kanske kan gissa inte roande, men när jag kom hem blev det dessto trevligare! Gick på Dollar med Theresa och skulle "bara" ha en deo men det slutade med en julklapp, papper, julklapp till mig själv, tejp, rosetter å snören! Sen när jag skulle slå in denna julklapp så ska jag självklart trixa till det och börja jävlas! Inte okej med andra ord och ja efter en 15 minuter med att själv försöka lösa snörningsproblemet så ringer jag mamma som får försöka förklara för mig i 20 minuter men jag fattar INGET av det hon försöker förklara med att dra snöret hit å dra snöret dit.. Uuuh så det fick bli ett fuuult paket ist :( Men jag å Theresa hade ju kul (eller ja Theresa å Mamma hade kul åt mig! Jag var mest förtvivlad ) Så nu hoppas jag att innehållet uppskattas bättre än vad utsidan gör! För den blev inte okej, huhu!!

Sen sitter Theresa där och bara skrattar åt mig och försöker inte ens hjälpa mig?! Liksom taskig bästa vän... Nej men hon hade fullt upp med att skratta så tårarna spruta................

Byter samtalsämne och pratar om något helt annat nämligen min fail nummer två: skulle försöka med det där som alla pratar om.. nagellack + vatten = fräna naglar... Meeeen jag gjorde nog något fel då mitt resultat blev:


Känns som att det inte riktigt är sådär det ska va? Kan ju ha fel men (:

Mycket skratt fick man sig idag med fina Theresa <3 Det där med skratt är verkligen något som man måste få en dos av då och då! :D
Nu är ju i alla fall den "viktigaste" julklappen fixad och inslagen :D Så nu kan den 24 få komma så man får dela ut den. Thihi :3 Hoppas att insidan uppskattas mer än vad utsidan gör och med tanke på vilken TID jag la ner på det där sketna paketet! Det där med julklappar är inte min grej alltså!

Nu sitter jag här efter att ha haft en sjuk dag! Fick en hel del uträttad som att tvätta mina sminkborstar (å min julklapp till mig själv var 3 sminkborstar ) så nu kan man använda allt igen utan att få damp över att dom är kletiga! haha köpte även ett par vanliga silvriga örhängen i tre storlekar för att kunna ha i öronen hela tiden utan att det blir för mycket eller för "tråkigt". Dom får inte växa igen ännu en gång! Gör så ont att trycka igenom och ena utav mina 4hål har redan växt igen :( Vill ta 3 nya så man har 3hål i vardera öron! Men får väl se hur de blir med den saken, tycker det är lite läskigt att ta hål i öronen. :/

Nu ska jag ta och slå igång en film, krypa ner under täcket med en kopp te och gruva mig inför morgondagen!
Har hål från 9:10-12:35!!!! Inte okej alltså, vill inte gå på skola i annan ort :( Vill gå här hemma i Kramfors!!!!!!

Puss hej <3

Faktiskt hel okey,

2011-12-05 11:50:14 / 0 kommentarer ..



Ja jag säger då det att jag tycker detta är helt okey, när detta är klart äre bara att fortsätta repetera om allt så då skare inte va nån fara tycker jag. (: Har inte så mycket att göra med tanke på att de finns en hel del håltimmar och raster som man sitter och gör ingenting på.

Nu har jag samhäll och ska slå igen datorn och gå iväg dit!

P.S någon som vill ha min rygg? börjar bli någo less den.. -.-


What a Weekend,

2011-12-04 21:38:05 / 0 kommentarer ..


Känner mig lite lost å lite förvirrad. Helgen har varit riktigt awsome då jag spenderade i stort sätt hela lördagen med 2 (okej "3") av mina bästa vänner! Den "3" är Celinas pojkvän som har samma morbida tankesätt, humor och gränser som jag verkar ha! Har ju endast träffat honom ett par fåtal gånger men det har ju inte med saken att göra. (: Huvudsaken att det känns kul att få träffa både Celina å hennes kille J. Jobbigt när man har bästa vänner som skaffar sig en andra hälft som man inte tål! Eller när ens kompisar inte tål ens andra hälft. Nej jag ska inte prata om det!

Finns mycket som går att disskutera som vissa andra gör men jag tänker inte ta något utav de som hänt/händer för de har jag människor att prata med och inte skriva te en allmän plats. Fick mig en sjuk helg tack vare Sofie, Celina å J! Men höjdpunkten var endå att få träffa Millan <3

Jag har gjort illa ryggen och är därför rätt handikappad och klarar inte av ridningen särskilt bra. Trodde när jag i lördags inte hade ont i ryggen att jag kunde sitta upp på millan i 5min och bara göra några halter. Men min rygg är riktigt paj idag, värker och domnar bort. Så måste nog ta och ringa farbor doktorn........ även om jag gruvas inför det, hatar läkare och sjukhus. Finns dock ett par läkare som är riktigt underbara! Men sen har vi de här som inte ens klarar av att förstå vad man berättar eller försöker att hjälpa en? Varför är du läkare ens funderar man...

Sålänge jag slipper Sollefteå så tycker jag nog att det ska gå bra (:

Kom ihåg nu när det är mörkt å ha reflexer på er! Själv har jag den turen att jag har en rejält fodrad varseljacka så jag syns ju alltid. (: Sen att det finns delade meningar om den tycker jag är spännande för det är väl endå jag som använder den? Huvudsaken man syns i mörkret å att man inte fryser så tror jag nog att de flesta håller med mig om att man väljer det praktiska före utseendet?

Nej nu ska jag ta å slå upp ett häfte om däck kanske? Har ju mastodont prov den 14/12... 10 häften å i varje häfte är det mellan 10-35 frågor! :) Bara att man börjar plugga i tid så att säga! :D

Bjuder på denna bild från spökafton när vi skulle hänga upp Anton (: Celina vart svartsjuk över att jag fick pussa på honom men inte hon :( Synd bara att min hö-allergi inte RIKTIGT tyckte om höfyllda-Anton :(


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se