ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Fotosession....?

2013-05-30 16:29:57 / 0 kommentarer ..


Mycket att stöka med nu sista tiden innan studenten!
 
Precis skickat in sista uppgiten så nu är jag en friii människa!!! haha imorgon väntas roligheter som bara sjutton!
En radikal förändring skall göras på mig själv, sen blir det fotosession med bästa Susanne Jonsson & You'll see! 8'D sofia kommer å assesterar mig med roliga ljud osv för å få nå fina öron på tanten! :P haha hoppas på bra väder imorgon så blir det nog kalasbra! ^^ Sen på kvällen är det bal för kramfors!!! ååh ska bli så roligt å få se hur Kramfors studenter ser ut. Sollefteå var inget å hurra för (förutom mig själv då) haha! sen på lördag är det cruising i sollefteå så då ska man väl allt ta sig dit å kika! :)
 
Spännande spännande! :D

23 maj

2013-05-23 09:22:44 / 0 kommentarer ..


Känns skönt att få ha gjort om bloggen med lite fräschare bilder och med lite roligare utseende över lag! Det är dagsfärska bilder allihop och känner mig väldigt nöjd över en så enkel men ack så krånglig design :)
Inte helt klar har några få saker kvar att göra som att flytta runt koderna lite och se till att man får allt å klaffa. (:
 
Bilderna från derbyt var riktigt bra faktiskt, om nån tycker dom är suddiga/pixliga kan det ha å göra med att bilderna är olika stora men jag körde samma storlek på alla. :)
 
Just nu har jag religion och ska skriva om sekter men min bok som jag tänkte använda är hemma så det blir en görolös lektion. Har muntliga i svenska efter detta och sedan får vi väl se om vi har någon samhäll eller inte. Måste ner på stan och fixa det sista inför balen imorgon... så jävla nervös nu inför imorgon!!!! thihi
 
// M.Lilja

Derby

2013-05-22 14:54:45 / 0 kommentarer ..


Bilder från derbyt den 19/5!
Alla bilder är Copyright skyddade. Är du/ni intresserade utav bilden/bilderna är ni välkommna att kontakta mig på Facebook.

Bilderna är i slumpad ordning!


 
 

Gör om

2013-05-20 22:22:47 / 0 kommentarer ..


Under uppbyggnad!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se