ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Fotoshoot - Bildbomb

2013-01-30 12:24:29 / 0 kommentarer ..



Vågen

2013-01-29 13:16:00 / 0 kommentarer ..


Hejsan,
Kände att jag behövde en paus och plugga röven av mig till C kortet! Å vet ni, igår skrev jag 57/60p på sluttestet så nu äre bara uppkörningen kvar!!!! iiiih :') tror jag spricker va lycka snart! Haha så jäkla skönt att dessutom nästan vara klar med CE-teorin! Men man får väl lugna sig lite med den annars får väl lärarna spunk över att man är klar med den också ;) Hö-hö
 
Vägde mig imorse också, gick ju ner till 109,5 ett tag men gick upp igen och fick den fina veckan som jag är ovan att ha tack vare P-staven så när den kommer (om den ens kommer) så blir jag helt förstörd! Hahaha... å arg som ett bi! Men i alla fall, så när jag ställt mig på vågen förra veckan vägde jag 110-113?! å jag har rört på mig, ätit mindre och ja.. Jag kan lova att jag var påväg att ge upp!! Vart helt down :( Men idag när jag ställde mig på den där jädrans vågen visade den 107,7!!! YES nu är jag back on track! Firade med att dricka en kopp the med kokosfett i! Det är såå gott å såå mättande!
 
Satt igår å redigerade lite  bilder så dem kommer upp under dagen! Här bjuder jag på ett smakprov:
 

Cyklat

2013-01-24 17:51:26 / 0 kommentarer ..


Just gått av cykeln, stretchat och druckit massa vatten! Cyklade 30 min med mycket motstånd så svetten bara rann och när jag klev av cykeln så darrade mina ben så sjukt mycket!! Kunde knappt stå när jag hoppar av! Hahaha

Ryktas om att det blir kycklingsallad till middag! Så jäkla gött, ska nog plugga lute funktionsbeskrivning och sen får vi nog se vad som händer. Kanske hoppar på cykeln en gång till? Hmm mer vatten måste intagas NU! Hörs senare :)


Efter

2013-01-24 08:00:24 / 0 kommentarer ..


Hoppsan det vart visst tomt efter tisdag! Så jäkla trött igår morse, sen var vi i Ö-vik och fotade oss inför C-kortet! Jag tog säkert fyrtio kort?! Jävla dyng maskin!!! Var inte bara jag som hade problem men det var jag som hade störst problem! Hahaha sjukt.

Sen fortsatte jag med omöbleringen och städningen när jag kom hen. :) snart klar!!!! :D haha känns så jäkla skönt :)

Vette sjutton vad som blir idag på skolan eller hemma, ska hämta Izor efter skolan men annars äre inte så mycke mer vad jag vet. :) bara tat lugnt tror jag :)

Hörs hej! ^^


Från högklackat

2013-01-22 07:01:14 / 0 kommentarer ..


Till arbetskor! Jag gillar skillnaden, att den är så drastisk och är precis som mig. Min klädstil speglar oftast mitt humör för dagen, en dag med fina kläder är en bra dag! Arbetskläder är också en bra dag :D

Vette sjutton om jag har lastbil eller traktor idag? Vilket fall hoppas jag att jag mår bättre sen! Lätt yr och huvudvärk.... Sovit förlite förmodligen, ändring på det! Lägga sig tidigt ikväll :)

Vi hörs under dagen! :D


YKB

2013-01-21 17:52:40 / 0 kommentarer ..


Åååh jag klarade YKB provet!! Sen äre bara C och CE som fattas så är chaufförs yrket klappat å klart! :D toppen start på veckan! :)


Rutiner

2013-01-21 06:53:47 / 0 kommentarer ..


Jag är en människa utav rutiner. Jag måste ha rutiner i min vardag annars så funkar ingenting. Jag ligger i sängen på loven och avlider över att behöva gå upp å göra mat eller plocka undan. Medans skoldagar går jag upp 05:40 gör iordning lunchlådan/mellanmålen. Klär på mig, funderar över vilka skor jag ska ta: snygga, något obekväma eller bekväma, jävligt varma men livsfara att ta sig fram på när det är snö? Haha mina morgonproblem! Här är det inge vilka assecoarer eller klädesplagg som är problemet!

Jag hittade inga mjukbyxor imorse så tog jegginsen, en rosa topp av längre modell och den gamla hederliga brunrandiga hoodien. Halsbandet jag fick av <3 första julen och mascara med lite eyeliner. Union jack halsduken, blåa handskar, friends mössan och pumajackan! Tror det var längesedan jag var såhär uppklädd till skolan. Lär dröja innan det händer igen! ;)

Musik i öronen på bussen upp till Sollefteå är så underbart. Man bara försjunker i sina egna tankar och låter spelistan rulla, ni vet den där med 200+ låtar! Så det är svårt att bli less på dom ;) nej nu ska jag äta frukost, Tjingeling så länge!!


The results are in....

2013-01-20 14:45:00 / 0 kommentarer ..


Vågen visade upp:
108,0!!!!!!!!! YES nu är jag back on track igen efter julmatens alla kilon (a) Hahaha innan jul vägde jag: 108,8 som minst och nu har jag nästan tappat ytterligare ett kilo! :') Sånt här får mig verkligen peppad till att fortsätta när jag ser hur det bara rasar på vågen! :D

Less

2013-01-20 11:20:21 / 1 kommentarer ..


Tredje dagen utan vatten och less är jag!! Att få gå på sin egna toa, dricka ur sin egna kran eller ja varför inte bara slippa koka vatten för att kunna diska?! Aja kunde varit värre, man kunde varit strömlös också. :)

Idag ska vi till kramfors till mamma och pappa då vi blir bjudna på middag och ska hjälpa dom ner med några lådor :)

Jag mår fortfarande illa men det blir bättre när jag druckit massa vatten... Så vet inte om det är vätskebrist? Men "lånade" hem 1,5l vatten av grannen så jag kunde fylla på Izors vatten skål.. Nej den har aldrig varit tom! Men jag fyller på den när det är halva skålen eller en fjärdedel kvar. :) så den hinner aldrig bli tom. :)

Nu ska jag ställa mig på vågen så återkommer jag med resultatet sedan! :)


Shine so bright

2013-01-18 17:29:50 / 0 kommentarer ..


Det är stadiga -22 till -29 här i mellersta delarna av norrland och jag klagar inte en minut! :D så skönt med riktigt isande torr loft som gör att näsan fryser medans man andas x) min hund älskar det och far runt som en boll i snön trots att det var nästan trettio minusgrader! Han som är rakad på ben, fötter och rumpa :)

DOCK så har vårat vatten frusit så det får man ju vara lagomt glad över... Finns inget vatten på toan eller i köket.... Heelt vattenlösa är vi :( men tur man har sambons syster i våningen ovanför! :)

Vad har jag ätit idag då? Ägg och ost typ. Blir väl middag om ett tag så får vi se hur man ska lösa det som!

Nej nu ska jag ta å hitta på nåt. Hörs sen!


Klart i skyn

2013-01-17 08:01:29 / 0 kommentarer ..


-18 visade temperaturen. Norrland i mitt hjärta!

Desvärre håller inte min bil med mig. Men man kan ju alltid önska sig att den startar när man kommer hem igen. ;) haha and for the records så har jag inte fått Mr. Red än :/ men hoppas att han blir klar till 1/2 då min lilla Benny får körförbud :( lite sadface känns det att jag har 2 veckor kvar att njuta av hans oljeläckage, timma spolarvätskebehållare, trögstartatade (vid -11 eller mer) beteende :') hans mullrande när du startar upp han som om han hade en V16 under huven med ett X antal hundra hästar... När det i verkligheten bara sitter 110 st under den <3 aaah fina minnen med min lilla bil :')

Nej gårdagen var en bra dag i matväg. :) åt två ägg till frukost, på eftermiddagen blev jag tvärsugen på glass! Så två matskedar LCHF chokladglass (1,4g kollisar per 100g!!), nom-nom!
Sen blev det middag vid 17 tiden. Hamburgare och blomkålsmos :) tillsammans med lite gröna grönsaker ^^
Efter att ha varit å fotat gjorde jag lite ostchips å hemgjord vitlöksdipp :)
Över 1 L vatten intagen! Woho :) drack ett glas sockerfri saft till middagen sen har jag bara druckit vatten ^^

Sitter på bussen nu och har pluggat igen öronen. :) när jag kommer hem igen ska jag se om bilen startar, åka förbi mamma å pappa hämta Izor och sen ska jag bränna hem för att sätta mig på cykeln en timme å trampa på ;) slår på en film så blir det bra mycket roligare :p

Hörs sen!

- BTW! Jag lovar att min pappa skulle göra sådär om han fick chansen! Hahaa min mamma med. ;)


Min väska..

2013-01-16 10:41:35 / 1 kommentarer ..


Ja nu syftar jag ju inte på min väska som jag går runt med på dagarna... För en sån existerar ibland och ibland inte! ;) Haha jag menar min fotoväska :D Tänkte göra ett inlägg senare om den och ta lite bilder och så vidare. Det snöar ju riktigt mycket ute idag och jag blir sååå sugen att dra med mig nån upp sminkad, uppklädd kompis å ba kötta fotoknappen! ;') Ingen som känner sig villig till att göra det? ;)

Tomt

2013-01-15 16:17:53 / 1 kommentarer ..


Rubriker och jag funkar inte, så enkelt är det bara! Känns inge vidare att skriva dagens datum så tomt passade in bra mycket bättre. ;) 
 
Det jag har ätit idag var en tallrik soppa (Y) Sen idag blir det middag och möjligtvis en frukt ikväll. Ni som läser detta får banna mig hur mycket ni vill, men det är MITT liv. Jag är studerande jag får 1050kr i månaden som jag nu ska leva på. Det inkulderar mat, roligheter, bränsle och plötsliga utgifter!
 
Frukt ska man inte äta när man äter LCHF och nej.. Men kan NÅGON förklara för mig då hur sjutton jag gick ner 10kg på två månader med en fuskardag i veckan där jag fick äta en kebabrulle om jag ville, äta lite godis osv. Jag dricker mjölk som jag själv känner för. Fetaste mjölken jag hittar och det blir allt från 0.25l-1l om dagen. Jag tycker man ska fokusera mer på sina egna problem och inte lägga sig i andras.
Att komma med konstruktiv kritik, förslag och så vidare kan jag tycka är något man ska acceptera. Men att säga till mig att "Du får inte äta frukt när du äter LCHF/ Du får inte fuska/ Du måste motionera/ Du får inte det... Du får inte det här... Du kan inte det..." snälla. Det går in i ena örat och ut genom det andra. :) 
 
Märker jag att jag har hittat en livsstil som får mig att må bra, att gå ner i vikt, ger mig massor utav energi, lagom hunger och  jag är posetiv. Kan inte jag få behålla den då? Det finns säkerligen HUNDRA olika sätt att "Äta/Leva" med LCHF...
Nej det är ingen diet, det är en livsstil. Nej det är ingen livsstil, Det är en diet.
Ni förstår vad jag menar? bara för att jag inte äter som DU eller DU OCH DIN VÄN, DU OCH DIN FAMILJ. Betyder inte det att jag äter FEL.
 
Jag har en kompis som äter MAX 3mål om dagen... Jag anser det som lite, men hon mår jäkligt bra av det! Jag är glad att HON har hittat ett sätt att äta så att HON mår BRA och att HON tillfredställer SINA behov. Inte MINA! Om jag väljer att äta 72 portioner om dagen men bara en matsked varje gång? "Stina" äter 4 mål mat om dagen men 0.5kg varje gång? Alltså förstår ni skillnaden? Oavsett så är det fel enligt den ena eller den andra? men i slutändan har dom ätit lika mycket på en hel dag?!
Alla människor har olika behov och därav måste man hitta sitt sätt. Ja jag äter LCHF, Ja jag dricker öl... Sprit klarar jag inte av och jag dricker bara vissa vintyper och inte i "stora" mängder så att säga. Kan inte bara festa på vin för att göra det enkelt. :) 
 
Men hey jag åt som jag ville, jag åt DET jag ville. Jag rörde på mig i den form JAG ville... Inte den formen "Stina" ville och liks förbannat tappade jag 10kg? Även fast många ansåg att jag gjorde fel, att folk tyckte jag rörde på mig för lite.
 
Jag anpassar mig efter min plånbok, det är så jävla tråkigt och jag har ångest ibland över att jag måste köpa blomkål för 30kr/kg istället för pastan på över 1kg för 15kr... Men jag gör det för att jag vill leva ett sundare liv!
 
I stället för att trycka ner varandra kan vi väl säga: Bra jobbat! Du har bytt ut den där kolhydrats bomben till pasta och käkar istället rivna morötter till köttfärssåsen! :D
Nej då säger vi istället: Jaha?! Morötter ska du ju inte äta när du äter LCHF... Det är FY FY FY!!
 

Jag vill bara säga att ni som går era egna vägar, ni som hittat en livsstil som NI trivs i! YOU GO! Spelar ingen roll om det är LCHF, ATKINS, GI, HUSMANSKOST! Bara Ni mår bra utav den så är det de bästa ni har gjort! 
 
Gå eran egna väg och låt ingen annan gräva en grop över den! Om någon gör det, ta fram spaden.. Gräv igen den och fortsätt gå som ni gjort hela tiden! :)

Vilken kväll

2013-01-12 21:31:43 / 0 kommentarer ..


Minst sagt! Lovar att jag har inte skrattat så mycket och kommer att skratta ännu mer varje gång jag tänker på gårdagen! Hahaha Transport 2010... Vilken underbar klass man går i! :) haha helt slut idag, inte bakis men fruktansvärt trött är jag :) sovit halva dan men vill bara gå å lägga mig igen. :P

Nej nu ska jag fortsätta koncentrera mig på att hålla ögonen öppna. Ville bara kika in å säga att jag lever. :)

Vi hörs imorgon! :)


Fredag

2013-01-11 15:28:49 / 0 kommentarer ..


Ställde mig på vågen imorse och den visade -1,2kg! :D Härlig start på helgen, ikväll är det 150 dagars och jag ser framemot en kväll med klassen ! :] Var hos dietisten idag. Enligt uträkningar ska jag äta: 3500 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kcal om dagen?! SA WHUUUT??!! Jag vet inte alls hur hon har räknat ut detta. Men för att äta LCHF så äter jag "rätt" procent fett, kolhydrater, fibrer. Fiber intaget var lite lågt så ska äta mer blomkål, spenat, broccoli.... Haha det sistnämda går ner med lite vitlöksmör eller en fet sås å dränka dom jävlarna i! ;) Haha nej men jag äter mellan 1000-1500 kalorier om dagen... Det är ganska lite men får väl se det som såhär: jag får de att fungera! Jag går ju inte hungrig hela dagen. Kommit in i en bra rytm gällande mattider så jag tänker fortsätta hålla det. :) Nej nu ska jag ta å dricka upp min smoothie, städa undan lite och lösa chaufförs problemet inför ikväll...

Torsdag

2013-01-10 22:33:52 / 1 kommentarer ..


Torsdagar är inte min favoritdag! Varken då det gäller mat eller då det gäller skolan. För tack vare skolan blir min matrytm paj! Jag har ätit 2kycklingfiléer.. Liiiiiiiite ris, sallad, keso och nån vitlöksdressing...... sen kom jag hem då skivade jag upp en halv ananas, försökte skala en mango men det gick åt fanders! Blev typ mos utav den så jag gav upp efter att ha skalat halva. Värmde lite 86% choklad och i med lite grädde! Sen kom skolböckerna fram och träningen inför YKB provet sattes igång... SUCK vad det är tråkigt att läsa om bromsar!
 
Men min "middag" var väldigt god och händelserik. Var in till stan en sväng för några korta ärenden och under tiden tänkte jag på vad jag skulle äta. Jag orkade inte ställa mig och koka blomkål för att sen stavmixrtra skiten och krydda och bla...bla...bla så tänkte på pizza och dregglade lite! Insåg att jag skulle göra ett försök på micropizza! ^^
 Micropizzan består utav microbröd a'la LCHF (recept kommer imorgon), valfri tomatsås, skinka, ost och valfria kryddor! Tog max 10min att göra detta och jag är PROPPMÄTT nu efter ca 3timmar har gått. Toppen verkligen! Detta avnöjts med ett glas kallt mjölk ^^
 
Nu ikväll har jag lyxat till det med att köpa fanta zero och jordgubbar som jag lägger i fantan. :)
 
Nej nu ska jag sova å tagga om inför imorgon!! 150 dagars :')
 
Hörs hej!

Dagensmat

2013-01-09 15:48:55 / 0 kommentarer ..


Frukost: Yoggi mini blåbär
10 fika: 1 äpple & 1 25cl powerking sockerfri
Lunch: Blomkålsris och het korvstroganoff
14 fika: 2 blueberry 70% choklad

Har en redbull sockerfri jag funderar på att stoppa i mig... Men den väntar jag nog med. :) och nej jag är ingen energidrycks människa... Men ibland får jag nåt sånt här sug men det brukar avta rätt snabbt... Sen är 25cl ypperlig mängd när man ska ha det till fikat. Ska byta ut PKn mot vatten istället kanske? Hmm ja det får jag göra till veckan. :) imorgon är det "vanlig" skoldag..... Suck vill ha tis/onsdag på en gång! Ja måndag går bra det med. :)

Nej nu hoppas jag att min bil startar då det är rätt kallt ute....... Annars tixar jag sönder på den jäveln! Vill att Mr. Röd ska bli klar snart :0

Nej hörs hej!


New day

2013-01-09 07:29:54 / 0 kommentarer ..


Ny härlig dag! Min hjärna tycker det är tisdag men då blir jag överlycklig när jag inser att det är onsdag! :D

Middagen blev sent igår då vi städade och bytte lampor samt grejade i lägenheten. :) men det blev blomkålsris (vilket förövrigt är to-die for!) och het korvstoganoff med ett glas cola zero... Måste försöka sluta dricka så mycket dricka å istället få i mig mer vatten.... Men jag tycker det smakar så knepigt då det inte smakar något alls?! Har ni något tips? :)

Bara imorgon kvar så har man helg sen! Känns jäkligt skönt :) fredagens schema innebär både tråkiga saker å roliga grejer! Måste ringa tandläkaren, tid hos dietisten 10:15 å sen fixa å dona då det är studentfest på fredagkväll! ;) 150 dagars!!

Nej tugga i mig någon frukost nu på bussen och sedan kanske hinna sova nån minut :)

Hörs senare idag!


Mätt

2013-01-08 15:04:50 / 0 kommentarer ..


Degar i soffan i väntan på att man ska få sluta!

Frukost blev en yoggi sockerfri och en halv lowcarb bar av smaken blåbär.
10 fikat blev ett äpple å sockerfri powerking.
Lunchen blev en plocksallad från Konsum tillsammans med cola Zero.
14 fikat blev lite youghurt av smaken blåbär från yoggi mini ^^

Middag vet jag inte än, det märker vi! ;)


Skolstart

2013-01-08 08:25:36 / 0 kommentarer ..


Här satt man då igen, i en buss påväg till sollefteå. Temperaturen håller sig strax under -1 för att ibland även vara +0. Varselbyxorna är på, den svarta Elvis Presley tröjan döljs under den en gång vita hoodien som nu är full i olja av alla dess slag. Utanpå den en gång så vita tröjan sitter den 2stl förstora varseljackan. Fortfarande ganska så ren, kan ha å göra med att den vita tröjan varit den som fått skit ist! På fötterna sitter mina nya blå strumpor instoppade i mina snorhala vinterkängor med stålhätta, spiktramp, oljehalkskysd och el-skydd...
Denna outfit har inte använts sedan förra året, det har legat ihop tryckt i ett hörn för att invänta skolstarten...

AND HERE WE ARE!!!

6 månader & 6 dagar kvar till studenten?! Hur fasiken ska allt hinnas med??
Den här veckan kommer bli: plugga-röven-av-sig-vecka! YKB som står på lur nästa vecka. ;)


Trötter

2013-01-06 16:07:17 / 0 kommentarer ..


Sitter och tittar runt på telefonen på diverse hemsidor, bloggar och bilder. Känner mig rätt trött efter gårdagen då det var fest å utgång! Hade så jäkla kul tillsammans med Sussi å Annelie då det var skitprat och skratt! Sandra kom dit också så skitpratet eskalerade då främsta ämnet som diskuterades var: Häst?! Haha konstigt va ? (A)

Hade riktigt kul igår och man var stadigt rund under fötterna hela kvällen. Perfekt kväll helt enkelt! Kom hem vid fyra nångång och slog på en film för att sedan somna!

Känns så skönt att man har vänner och bekanta som man verkligen kan vara sig själv med! Det gör så oerhört mycket att kunna slappna av och inte ha spärren som ligger å trycker i huvudet när man pratar. Slipper känslan över att måsta tänka efter vad man säger, hur man säger och framförallt hur man uppför sig.

Nej nu ska jag fortsätta dega för att sedan ta en längre promenad med min bytacka till hund <3


Home again

2013-01-04 21:47:13 / 0 kommentarer ..


Jag borde flytta ut i min bil... För helt ärligt så går det inte en dag utan att jag rullar iväg i min lilla vita Ford! Idag blev det en tur till Härnösand med min sambos systrar och gå på Ica Maxi, McDonalds & Lindex! Var lite motvillig att åka ned då det inte är nå kul att gå runt i affärer och se att: jaha, det där behöver jag, det behöver jag... Å det måste jag ha! Hmm vilken utav dom ska jag sortera bort? Så jag kom hem med 2L mjölk, 1L olja, 1 chips påse, 1 dricka, 1 paket lätta samt några småpåsar med godis. Vi åt på McDonalds och sedan åkte vi hem. Lovar att jag skulle kunna fylla hela vagnen med saker i matväg som jag behöver inför LCHF tiden framöver. Men nej plånboken sa ifrån! Haha tragiskt </3
 
Nu sitter jag här hemma. Izor sover på sitt täcke på golvet, sambon är hos grannen och jag glor på en 17" dataskärm! WOHO 18år och lever livet! ;) haha nej men ska nog se att de sista dagarna innan skolan ska bli lite roliga åtminstonde! :P
 
Bilden ikväll får bli på finaste Plexus som har fått vandra vidare på grund utav ålder och skada <3
 
Hörs Hej!
 
a

Trixa

2013-01-03 21:46:20 / 0 kommentarer ..


Ska sätta mig och fixa med min hemsida.... Den behöver uppdateras och jag har ju inge bättre för mig så varför inte? :)

Gårdagens...

2013-01-03 18:08:51 / 0 kommentarer ..


Visst måste man bara älska när man lyckas stänga ner fönstret, mobilen vägrar samarbeta med datorn så internet försvinner och man vägrar göra något ansträngande klockan 01:45?! Så man stänger ner datorn och surar (a) Aja här kommer inlägget jag skrev igår i alla fall :P
 
Mellandagskaos! 
Haha jag sammanfattar mina dagar från Jul tills idag med K-A-O-S! Inte för att det har varit stressigt eller mycket att göra men en hel del har inträffat sedan dess. Inget jag går in på detalj men livet har fortfarande en rullning och det nya året har hitills varit jäkligt bra! Väldigt nöjd med 2013s två första dagar har varit och jag hoppas väl att resten utav dagarna av detta året kommer att flyta på lika smidigt. 
 
Nu undrar säkerligen många hur min vikt osv. är i detta nu.... Ska väl säga att jag har ställt mig på vågen för att lika snabbt gå av den igen! Men nu när skolan börjar kickar jag igång igen med stenhård LCHF. Börjat denna vecka med att försöka sålla bort kolhydraterna så jag inte åker på huvudvärk utav sockerbristen i skolan! Haha, skulle vara just snyggt. (Skulle inte förvåna mig heller för den delen)
 
Just nu ligger Izor bredvid min dator och snarkar så gött, Sambon är hos grannen på lirar Xbox, jag sitter här och har just fixat headern lite snabbt och enkelt! Måste försöka hitta någon form utav header inspiration samt fota lite nya, snygga bilder! Började idag då to-do listan enbart innehöll tråkiga och väldigt väldigt... tråkiga saker att göra! Så tog jag fram sminkväskan, snyggtröja och plattången! Kameran och ett par lampor åkte fram och vips så hade jag klickat närmare 100 bilder på mig själv *visslar oskyldigt*
 
Smakprov:

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se