ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

2 Juli

2013-07-02 21:15:44 / 0 kommentarer ..


Vilken hemsk dag det varit idag!!
 
Dagen började bra då min svägerska ringde och tyckte vi skulle åka å fika i Bollsta där hennes bror (alltså även min pojkväns bror) jobbar. Jag har fått låna mamma och pappas bil då min inte fungerar som den ska eller ja överhuvudtaget fungerar den inte... Vet inte vad som är felet men hoppas på att databoxen kommer imorgon å att det är den som felar. Sen åkte vi till arbetsförmedlingen där jag behövde rätta till några saker i min handlingsplan som inte stämde överhuvudtaget. Dessutom behövdes lite annat rättas till som dom lyckats faila med. Men nu ser min handlingsplan ganska bra ut och jag hoppas att jag inte behöver åka dit något mer!! Jag styrde volvon tillbaka mot stan och for in på dollarstore där vi strosade runt och inhandlade en del onödiga saker, som alltid på Dollar Store. Ska man ha EN dricka kommer man ut med en halv korg? När man står i kassan tänker man: Nämen vänta lite här... hur gick det här till?!??!?! Men man gör samma sak om och om igen på den där affären. :) Det hade tydligen åskat som sjutton sa alla men vi hade inte hört en knall, men när pappa skjutsade hem mig för å ta med sig bilen hem igen såg jag en blixt och mitt mod sjönk rätt rejält. Är det något jag är rädd för så är det åskan och blixten. :(
Jag och min hund tillbringade över en timme på toaletten, tryckandes mot väggen och skrikandes. Jag hängde en handduk för fönstret för att slippa blixten men mullret kunde jag inte bli av med. Inte nog med att vi fick sitta där å trycka i surrandet till fläkten och smällarna så gick strömmen...... Detta var runt halv sex och den kom tillbaka nu strax innan nio! Det har dörnat och smullit mest hela tiden faktiskt, verkar som att åskan satt fast mellan vattnen. Men nu verkar den ha passerat då det har varit tyst i någon timme. :)
 
Gårdagen då? Jo vi for å red runt 5 tror jag efter att vi hämtat sadeln, ätit på frasses och gjort oss klara. :) Vart en lugn tur då det var så sjukt varmt (!!). Travade uppför en backe men det var allt, hästarna var slöa efter helgens träningsläger i dressyr å bägge två hade nog träningsvärk. Skönt med en lugn tur för dom då så musklerna slappnar av lite. :) Vi surrade på där mellan trädens toppar och solens strålar. Kände verkligen att här vill jag aldrig flytta ifrån! Lämna dessa vackra landskap och sköna sommrar? nej tack!
 
Jag fick inspiration igår till att göra en fotobok så idag har jag varit och införskaffat mig 1 fotobok men suttit och knåpat ihop till minst 3st. 1 - Mitt liv  2 - Portfolio 3 - Vänner Men det är svårt att bestämma sig för vilka bilder man skulle vilja ha. Har planer på att göra fler men börjar med en och det blir antinge Mitt liv eller Portfolion :) Skönt att kunna sätta sig ner och kolla igenom dessa gamla bilder tillsammans med någon när och skratta och beundra bilderna. Hoppas att jag kommer till skott med detta snart.
 

Fick bli en bild som jag ska ha i portfolion :)
 
 
Nej nu ska jag ta och fixa någon form av mat tror jag, fick ju aldrig göra någon mat då strömmen försvann innan jag hann göra middagen! :) Ut med hunden en sista gång också innan jag kan göra som min karl, sova!
 
Tjillevippen sålänge!!
 
 
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se