ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Funderat,

2012-01-19 19:27:35 / 5 kommentarer ..


Jag har länge funderat över detta när man säger till varandra; "Jag kommer alltid vara din vän!" " Vi kommer alltid vara bästa vänner!" "Jag finns alltid där för dig!" Är dom där orden blott bara ord? Eller är det verkligen sanning att man kan hänga ihop hela livet?



Jag har under mina 18 år lämnat många så kallade "bästa vänner" bakom mig och tagit ett steg framåt. Jag har knutit nya kontakter och förlorat desto fler. Allt har handlat om hur jag tagit dagen som den kommit och låtit vänner få passera och gå som dom velat. Jag har kämpat och jag har sliti både hår och hud för att i panik inte mista en vän.

Men jag har mognat en hel del i mig själv under förra året då jag förlorade 2av mina bästa vänner. Livet runt vänner överlag rasade och den enda "vän" jag verkligen brann för var Celina. Resten av vännerna var pasé något jag inte riktigt orkade ta tag i, rädd att mista dom också.

Man lovar att ställa upp för varandra men ibland klarar man inte alltid att stötta sin bästa vän. Man orkar inte hålla huvudet uppe själv och hur ska man då kunna hjälpa någon annan? Man måste till en viss del vara egoistisk och tänka på sig själv och sitt egna välmående. Jag har under allt för många år inte gjort det och det kommer smygandes vilket gör att allt blir super jobbigt! Man gör ett snedsteg ur egen synvinkel och allt raserar runt en för det där man inte tog tag i för 4a år sedan kommer tillbaka.



Jag skäms inte för min historia som jag gjort en gång, jag skäms inte för att mitt brinnande intresse är hästar, att jag har lätt för skolan och tycker den är riktigt rolig stundtals. Jag skäms inte för att jag under ca 7år var mobbad och fick mig verkligen nedbruten. Jag är stolt över det för det har format mig till en människa som säger ifrån när det känns fel, står för sina egna åsikter, tar egna insiativ och är framförallt är väldigt självständig och är inte beroende utav andra människor.

Jag tycker man ska vara stolt över sin historia och dom fel man gjort, vara stolt över den man är idag! Vara stolt över dom vänner man vunnit och förlorat under alla år. För varenda en har format dig på den där oslipade diamanten du är. Meningen med detta inlägg är peppande för de som inte tror att man inte klarar sig själv, de som inte vågar lämna sin "bästa vän" som faktiskt inte bidrar till något annat än skit i ditt liv. Den där killen/tjejen som får dig att må skit och till den som skäms över sin bakgrund och inte vågar stå för den person de är idag!



Jag har själv haft väldigt svårt för att klara mig själv och alltid velat ha någon/några som jag kan bossa över för att klättra ett eget steg. Jag ber om ursäkt till er för det var så otroligt dumt av mig, jag har ingen direkt anledning till varför men det är så det är. Historia går inte att ändra på bara blicka tillbaka på och lära utav sina misstag! (:

Jag skriver väldigt luddiga inlägg men jag kände att jag behövde skriva ut detta inlägg på mer än en punkt. Jag går daglige med människor som inte klarar sig själv, som skäms över vilka de är och vad dom åstakommit såhär långt i livet. För att kunna bli/göra något och framförallt älska livet måste man våga stå på sig själv och ha lite jävlar annama i sig. Säga ifrån när man tycker något är fel och självklart kunna erkänna att man har fel det är vad jag tycker är viktigt för att ge det ens vänner förtjänar!



Det är inte alla som klarar av att bjuda på sig själv, skämma ut sig lite och vara en ren tönt ibland! Jag älskar att spela apa och våga sticka ut. Att synas och vara andra till lags samtidigt som allt har en gräns och jag respekterar de människor som inte klarar utav mig. Jag håller mig helt enkelt undan eller relativt lugn runt dom. Man måste anpassa sig efter dagens samhälle utan att åka med i strömmen, det där där att säga ifrån kommer in.

Jag har sett en människa förändras från att knappt våga säga hej till en vän till att idag riva i åt dom som har fel och inte bry sig ett dugg om ifall andra människor inte tycker om h*n. Att se den utvecklingen gör mig glad och jag hoppas att fler kan göra samma sak, förändras till det positiva! (:

Alla gör vi ett val i livet, det är bara att säga till dom som står på perrongen; Ska ni med, eller ska ni kliva av? För nu går tåget till min framtid. Maria Lilja´s Framtid!


Vad springer jag ifrån,

2012-01-14 10:00:00 / 1 kommentarer ..




Vet inte längre vad jag springer från?
Men kraven att prestera äter upp mig inifrån
Jag måste ut ur denna dimridå
För jag har kroppen full av oro men inget mål
I staden blir alla skolade
Att skaffa status eller bli förlorare
Tror vi på allvar att livet blir godare
När man har framgång men inte längre polare
Nej från början var du full av liv och vibb
Nu är du lyckad men ihålig
Du siktar högt o ska dit direkt o alla andra blir en bieffekt,

Jag vet,

2012-01-13 18:13:51 / 0 kommentarer ..




Jag vet hur livet har behandlat dig
Så, jag vill inte klandra dig,
Jag bara saknar det gamla dig
Men jag känner dina tårar svida mera än mina egna
Så jag vill inte klandra dig
Jag bara saknar den gamla dig,

Systemet ger dig en enda chans, en enda chans
Gatan är ett snedsteg bort,
I deras ögon har vi ingen plats dom lämnar dig ensam
Hamnar du efter kommer du aldrig ifatt
Nej du faller ner snabbt,

Bilder

2012-01-10 20:59:20 / 1 kommentarer ..


Bilderna är fotade av: Annelie Fransson 


Sadeln gled lite under uppvärmningen (a)

Posé

Två så seriösa ryttare att dom blir oseriösa!

Uppridning

Storm

Ropar ut käpphästprogram

Glada 1a pris tagare! :D

Dressyrtävling

2012-01-09 00:08:36 / 0 kommentarer ..


Idag har varit en fullspäckad dag med dressyrtävling på häst och käpphäst! Känner mig riktigt glad över dagens insats då det både gäller Millan & Storm.

Millan vart lite trött i slutet utav programet men i övrigt var det fint. (:
Storms insats var också en riktigt bra bedrift och det hela slutade i att jag kammade hem en 5e plats och en delad 1a plats!! :D

Här följer några bilder som jag fotat och väntar bara på besked för ett par andra bilder så kommer ni få se dom också. ^^


Laddad Fotograf och programutropare! :) Känner ni igen det hon har runt halsen? ;P


Celina visar upp Passage! ;)

Nej nu ska jag ta å försöka fixa igång en telefon.. ^^ Natt natt skolan vankas ju imorgon!


sammanfatning

2012-01-02 16:36:23 / 0 kommentarer ..


Hallo! Vilken Nyår det var och det med en posetiv betoning. Party med massor utav trevligt folk, min nya kamera kom till användning och skratten flödade genom lägenheten hela tiden i takt med basens pulserande! Har repat mig ordentligt efter helgens party och tänkte då ta det lugnt med partandet fram tills dem 2/2 ;) då det är dags för det riktiga partyt. Jag fyller ju nämligen 18!!!!! Ooh känns så kul å pirrigt i samma veva. Tänkte summera 2011 lite snabbt för min egna skull så man kan titta tillbaka å stärlas utav det man gjorde bra och tänka efter det man gjorde dåligt! Mitt 2011 har skridit fram fort utan hejd! Det har rasat fram och jag har haft svårt att hänga med under stor del utav de sista halvåret. Början av året var riktigt bra och jag förlovade mig med min sambo! jag tog upp ridningen igen, skolan flöt på och vänner å familj var bara bra. Sen skedde en olycka som i slutändan gjorde att jag förlorade min närmsta vän. Jag förlorade kort därpå ännu en vän som stått mig väldigt nära. Dessa förluster stärkte mig som person samtidigt som det raserade det jag hade byggt upp. Jag återfann en försvunnen vän från högstadiet å Theresas å mitt band.är starkare än någonsin! :) jag och Celina kom varandra mycket närmre under den här tiden. Jag började rida Johan och återfann en del utav den glädje jag hade förut av att rida. Efter Helge har det inte varit lika kul, men joham har fått tillbaka lyckan en liten del i alla fall. :) Skolan flöt pp dock tappade jag lusten för allt vad ämnen heter och allt sådant. Synd dp jag faktiskt.är riktigr duktig.när jag kan och orkar. (: lastbilskörningen, traktorkörningen och personbilskörningen går mycket bättre och nu känner jag mig taggad inför vårterminen! Men här på nyårsafton åter fann jag min vän och vänskapsbanden knöts ihop och en lättnad sköljde över mig! Kanske lite förvirrande för er men för mig är der glasklart. :) 2012 fick en bra start!! jag hoppas det fortsätter i den takten :) nu ska jag göra något att äta å sedan dra igång en diskmaskin innan jag å min karl myser ner oss i sängen :3

gott nytt!!!!

2012-01-01 02:11:30 / 0 kommentarer ..


Gott nytt år!!! Har just fått resa på hur man bloggar via telefonen! :) dessutom har jag återfått en utav mina bästa vänner igen! Bättre start på nya året är svårt! :3 Gott nytt igen!!!!!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se