ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Sent

2012-03-06 22:41:09 / 0 kommentarer ..


OJ, det vart lite senare detta än vad jag hade tänkt mig! Men pappa kom å hämtade mig vid 12 å jag var hemma igen strax efter 4. (: Vart en heldag med far så att säga.

Min sambo sover sedan ca 2timmar tillbaka så jag passade på att duscha och ha en riktigt ta hand om mig själv kväll! Det inkluderade ansiktsmask, hårinpackning och lite skönhets fixning överlag. Mycket skönt att krypa ner i soffan nu och bara mysa hel å ren liksom.

Morgondagen kommer vara lugn (hoppas jag), ska fixa lite i lägenheten såsom vika ihop mina kläder.... Dom är intryckta i ett hörn typ? haha sedan ska jag även bara ta det lugnt och kolla så jag har alla saker inför kvällen. För då kommer nämligen Theresa hit och ska baka lite. (: Måste därför sätta mig ner imorgon å fundera ut vad vi ska baka? haha

Nu tänkte jag ta å slappna av inför ett par avsnitt av Bones, dricka min Zero och kanske smaka på en å annan godis? (a) haha ibland får man unna sig! Jag har ju helg hela veckan då det är lov. ;)

Sov så gott, mina kära läsare! Som är över förväntan +20st om dagen? haha jätte kul att det är så många. :D Ska ta och fixa ett inlägg imorgon om grunderna till Horsemanship! Men nu måste jag fokusera på Bones!
Natti Natti!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se