ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Back on Track,

2012-03-13 11:44:10 / 1 kommentarer ..


Alltså shiet, ibland får man ta vara på tiden och ha en stund för sig själv! Det var full rulle på lovet och i helgen så det här med bloggen glömdes bort. (a) Jag hoppas ni inte är allt för ledsna på mig med tanke på att jag faktiskt försöker hålla igång. Men jag hoppas att jag ska få lite mer tid till den nu och inte allt för mycket plugg! Vad jag vet så har jag ett prov nästa vecka och det provet har jag redan börjat plugga till så det ska gå alldeles utmärkt! Haha jag har än så länge inte fått IG på ett enda transportteknik prov och jag hoppas att det ska fortsätta så. Men det är ju helt upp till mig!

Så vad har ni gjor för något nu under lovet? Eller har ni jobbat? Med tanke på att jag har ca 20läsare om dagen vilket är förbluffande från min sida.. Skulle det vara intressant att veta vilken ålder ni ligger på?

Vad har jag gjort för spännande i helgen då som tog sååååå mycket tid så jag inte ens satt vid datorn? Jo i fredags så tolkade jag med ett par ur min klass som kom till Kramfors för en stört kul dag med sjuka intåg och massor utav skratt!


En utav mina favoritbilder från dagen! Bevis på att det gick gaaaanska fort :P

Men i lördags så var jag modell för en dag på förmiddagen. En ritkigt rolig upplevelse men synd att det kostade ett par kronor per bild. Så för min del blev det en utav ca 60 bilder som valdes ut. (:


Var riktigt nöjd med den faktiskt. (:


Ni ser ju vem jag var med, Marika! :')

Sen på kvällen blev det en "Utgång" dock nyktert för min del då jag inte mådde särskilt bra i varken mage eller huvud. :/ men det får vi ta igen en annan gång! :D

Så söndag spenderades med en lugn och avslappnat gäng som nog var rätt seg. :P Och igår började skolan! Så nu är vardagen sig lik i alla fall. ;)

Nej nu ska jag ta och röra på mig så jag inte missar min första lektion  för dagen! ;D


Kommentarer

Jag fyllde ju år i söndags och blev grattad i lördags. Drack lite mycket och dagen efter var ju inte så bra direkt! nu är det praktik igen som gäller! Fina bilder! kram

2012-03-13 13:27:24
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se