ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Tomt

2013-01-15 16:17:53 / 1 kommentarer ..


Rubriker och jag funkar inte, så enkelt är det bara! Känns inge vidare att skriva dagens datum så tomt passade in bra mycket bättre. ;) 
 
Det jag har ätit idag var en tallrik soppa (Y) Sen idag blir det middag och möjligtvis en frukt ikväll. Ni som läser detta får banna mig hur mycket ni vill, men det är MITT liv. Jag är studerande jag får 1050kr i månaden som jag nu ska leva på. Det inkulderar mat, roligheter, bränsle och plötsliga utgifter!
 
Frukt ska man inte äta när man äter LCHF och nej.. Men kan NÅGON förklara för mig då hur sjutton jag gick ner 10kg på två månader med en fuskardag i veckan där jag fick äta en kebabrulle om jag ville, äta lite godis osv. Jag dricker mjölk som jag själv känner för. Fetaste mjölken jag hittar och det blir allt från 0.25l-1l om dagen. Jag tycker man ska fokusera mer på sina egna problem och inte lägga sig i andras.
Att komma med konstruktiv kritik, förslag och så vidare kan jag tycka är något man ska acceptera. Men att säga till mig att "Du får inte äta frukt när du äter LCHF/ Du får inte fuska/ Du måste motionera/ Du får inte det... Du får inte det här... Du kan inte det..." snälla. Det går in i ena örat och ut genom det andra. :) 
 
Märker jag att jag har hittat en livsstil som får mig att må bra, att gå ner i vikt, ger mig massor utav energi, lagom hunger och  jag är posetiv. Kan inte jag få behålla den då? Det finns säkerligen HUNDRA olika sätt att "Äta/Leva" med LCHF...
Nej det är ingen diet, det är en livsstil. Nej det är ingen livsstil, Det är en diet.
Ni förstår vad jag menar? bara för att jag inte äter som DU eller DU OCH DIN VÄN, DU OCH DIN FAMILJ. Betyder inte det att jag äter FEL.
 
Jag har en kompis som äter MAX 3mål om dagen... Jag anser det som lite, men hon mår jäkligt bra av det! Jag är glad att HON har hittat ett sätt att äta så att HON mår BRA och att HON tillfredställer SINA behov. Inte MINA! Om jag väljer att äta 72 portioner om dagen men bara en matsked varje gång? "Stina" äter 4 mål mat om dagen men 0.5kg varje gång? Alltså förstår ni skillnaden? Oavsett så är det fel enligt den ena eller den andra? men i slutändan har dom ätit lika mycket på en hel dag?!
Alla människor har olika behov och därav måste man hitta sitt sätt. Ja jag äter LCHF, Ja jag dricker öl... Sprit klarar jag inte av och jag dricker bara vissa vintyper och inte i "stora" mängder så att säga. Kan inte bara festa på vin för att göra det enkelt. :) 
 
Men hey jag åt som jag ville, jag åt DET jag ville. Jag rörde på mig i den form JAG ville... Inte den formen "Stina" ville och liks förbannat tappade jag 10kg? Även fast många ansåg att jag gjorde fel, att folk tyckte jag rörde på mig för lite.
 
Jag anpassar mig efter min plånbok, det är så jävla tråkigt och jag har ångest ibland över att jag måste köpa blomkål för 30kr/kg istället för pastan på över 1kg för 15kr... Men jag gör det för att jag vill leva ett sundare liv!
 
I stället för att trycka ner varandra kan vi väl säga: Bra jobbat! Du har bytt ut den där kolhydrats bomben till pasta och käkar istället rivna morötter till köttfärssåsen! :D
Nej då säger vi istället: Jaha?! Morötter ska du ju inte äta när du äter LCHF... Det är FY FY FY!!
 

Jag vill bara säga att ni som går era egna vägar, ni som hittat en livsstil som NI trivs i! YOU GO! Spelar ingen roll om det är LCHF, ATKINS, GI, HUSMANSKOST! Bara Ni mår bra utav den så är det de bästa ni har gjort! 
 
Gå eran egna väg och låt ingen annan gräva en grop över den! Om någon gör det, ta fram spaden.. Gräv igen den och fortsätt gå som ni gjort hela tiden! :)

Kommentarer

Bra skrivet!
Klart som fan att man ska gå sin egen väg och inte lyssna på andras tjat...!!

2013-01-15 17:00:48
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se