ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Rutiner

2013-01-21 06:53:47 / 0 kommentarer ..


Jag är en människa utav rutiner. Jag måste ha rutiner i min vardag annars så funkar ingenting. Jag ligger i sängen på loven och avlider över att behöva gå upp å göra mat eller plocka undan. Medans skoldagar går jag upp 05:40 gör iordning lunchlådan/mellanmålen. Klär på mig, funderar över vilka skor jag ska ta: snygga, något obekväma eller bekväma, jävligt varma men livsfara att ta sig fram på när det är snö? Haha mina morgonproblem! Här är det inge vilka assecoarer eller klädesplagg som är problemet!

Jag hittade inga mjukbyxor imorse så tog jegginsen, en rosa topp av längre modell och den gamla hederliga brunrandiga hoodien. Halsbandet jag fick av <3 första julen och mascara med lite eyeliner. Union jack halsduken, blåa handskar, friends mössan och pumajackan! Tror det var längesedan jag var såhär uppklädd till skolan. Lär dröja innan det händer igen! ;)

Musik i öronen på bussen upp till Sollefteå är så underbart. Man bara försjunker i sina egna tankar och låter spelistan rulla, ni vet den där med 200+ låtar! Så det är svårt att bli less på dom ;) nej nu ska jag äta frukost, Tjingeling så länge!!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se