ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Känner för ett random inlägg bara sådär!

2012-09-21 16:26:37 / 0 kommentarer ..


Ja random blir det ju med tanke på att sist jag skrev var i Juli. Världen har varit lite upp och ned den senaste tiden men jag har väl börjat komma på fötter igen och känner mig lugn och sansad inför höstens alla prövningar. Vi har kommit igång i skolan och livet utanför har rullat igång som det ska. Det tar ett tag för mig att ställa om från sommarlov till skola, man blir så lat å slapp under sommarlovet då man inte riktigt har några rutiner. Men nu ska nog allt vara tillbaka som det ska!

Finns massor utav roliga saker som har hänt och jag hoppas att jag snart ska kunna fortsätta skriva om massor utav roligheter. Men jag väntar lite med att lägga upp alla roliga saker och kör ett straight boring inlägg.
(som att jag skulle göra det?)

Duktigt va? Sådär såg min fot ut sista juli! Haha var till en polare och lyckades pricka dennes gigantsika grop som fanns längs gången. Så första besöket på akuten efter 18års undvikande! Jaja nångång ska ju vara första. Var bara en stukning och jag kan säga att än idag är min fot svullen och gör ont. (Kan ha å göra med att jag lyckas dra upp skadan hela tiden genom att trampa snett osv.) 

Det var cruising i vanlig ordning andra helgen i Augusti. (: Mycket trevlig början men slutet kan jag önska vore bättre. Men livet går vidare och jag har börjat glömma den delen då det som hände påverkade mig väldigt. Men fick mig att inse både ett och annat, så jag vandrar framåt och mår bättre och bättre som det ser ut i dag.

Shoppat en del nytt till garderoben också.. Vilket var välbehövligt!


SISTA ÅRET!! TAGGAD SOM FAN! he-he... jag har börjat skolan igen (a) sista året och det är helt ofattbart!!

Nej men nu kommer snart en polare så ska väl börja med tacosen... (eller hur man nu säger) och imorgon blire lastbilsträffen i ramsele! Så systämen åk med upp! ;) Hoppas jag kan bju på nå fina bilder! :3

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se