ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

The truth!

2012-11-08 21:37:42 / 3 kommentarer ..


Okej här kommer sanningen:
Jag är en tjej på 18 vårar som under hela mitt liv kämpat med övervikt. Jag är 172cm lång och vägde för 3 år sedan 82-85kg.. En vikt jag trivdes i! Sedan förlorade jag min medryttarhäst, gick ner i deprission och mat var tröst! Jag rörde mig inget och åt fortfarande samma mängd om inte mer mat ibland. Jag ställde mig på en våg och insåh att jag gått från mina behagliga kilon till 105kg?! Jag började med lchf på en gång men pågrund utav skola, sjukdom och total noll motivation så slutade jag äta de när jag gått ner till 93kg... Jag gav upp å fokuserade på skolan men åt som vanlig å ingen motion...

Så en dag ställde jag mig på vågen,.. Mitten utav Augusti och min student var om 10månader!! Och på vågen stod det 118,8....... KAN NI FATTA?! Jag bestämde mig att såfort pengarna ramlade in så var det tillbaka på LCHF!!!! Jag har idag ätit det i 7v drygt och har idag vägt mig där siffrorna visade 111,7! Jag har tappat 7,1 fucking jävla äckliga kilon?!!!!!!

Jag har som mål att innan studenten väga under 100... Om jag når det en bit innan studenten så har jag som mål att tappa ytterligare 5kilon... Allt är en bonus om jag lyckas!!

Att skriva ut min vikt från start pushar mig då jag blir så äcklad utav att jag vägt det... Där! Vad andra väger rör mig inte i ryggen sålänge dom trivs fysiskt å psykiskt! :) så missförstå mig inte!
Nu ska jag försöka få iordning mitt liv =)

Bilderna är idag - då!! Jag tycker det syns väl i ansiktet. Å boobiesarna :( haha *skämt å sido*


Kommentarer

Du är så duktig!!! Vill fortfarande hänga med å simma om ni drar iväg!!!! ;)

Svar: haha tack! Det glädjer mig att det är en del som följer och pushar! ;D Det får en att bli driven att fixa detta!Jag ska bara spara ihop till halvårskortet... När jag fått pengar från alla fotojobb osv. ^^ dom tänkte jag lägga oavbrutet till badkortet :D Så då ska jag börja simma varje torsdag hade jag tänkt ^^
Maria Lilja

2012-11-08 22:33:28
Jessica Laurila

HEJJA DIG stumpan det fixar du! Jag tror på dig! :*

Svar: ååh Tack Jessica! <3Hur är det med dig nu för tiden? :)
Maria Lilja

2012-11-09 13:51:28
Jessica Laurila

Jag mår bra tack, väntar på lille knodden och hoppas hon kommer snart! Hur mår du själv? <3

2012-11-12 11:43:11
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se