ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Ingen sol...

2012-11-10 10:09:00 / 0 kommentarer ..


Godmorgon!
Sambon min har just åkt iväg för att skruva i sin bil (som by the way är to die for!!!! Så äckligt jävla snygg <3 *dregglar alldeles fööör mycket just nu vid tanken av den* och jag lovar att jag kommer lägga upp en bild på den.... nån dag ;) ) och göra iordning den! Själv sitter jag i sängen med min lurviga pälsboll till hund bredvid mig. Gårdagens middag bestod utav ett par ägg och kalkon! Ska inhandla lite grönsaker och kål å sådär ikväll! 
 
Thihi idag är en liten fuskar dag (a) ska till mamma & pappa tsm med morfar å sambon min å käka. :D Blir nå kött å POTATISGRATÄNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 (nej jag älskar inte potatisgratäng?) haha sen blir det någon smarrig efterrät så jag lär vara mer än död när jag kommer hem igen. M-Ä-T-T kommer det att stavas.
 
Min bil som jag förövrigt tvättade för en vecka sedan EXAKT idag....... Ser förjävlig ut igen?! Skit salt *sur min*.... Ja jag avskyr salt å tycker att det ska vara -10 hela vintern så saltet inte biter! Det är lagom kallt och snön ligger till 100% kvar på backen i alla fall! 
 
Frukosten idag tänker jag ska bestå utav bär, turkiskyoghurt, liiiiiiiten klick LCHF glass och en finn crisp! Det blir en smooothie och en "macka". Känns som en helt okej frukost!
 
Dessutom otroligt att jag är uppe nu?! Vaknade vid åtta och suttit å jävlats med telefonen. Införskaffade mig en iPhone (som jag lovade mig själv att inte göra....) i början av Augusti och ångrar mig inte en sekund! Har just lyckats fixa egna låtar som ringsignaler så nu är jag nöjd ^^ ska bara ta å rensa ur den från allt skräp!
 
Nej frukost var det! Tjillevippen söta läsare! :*
 
Morgonens bild får bli på något jag ALLTID tittar på när jag känner mig nere. Den gör mig arg och samtidigt peppande. Jag har själv varit mobbad under längre tid och den här bilden får mig lugn och viljan att fortsätta. <3
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se