ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Överfallssurrning, Loopsurrning

2012-02-29 21:04:01 / 0 kommentarer ..


Hela förmiddagen spenderade jag med att försöka räkna/lista ut hur man på bästa, mest effektivaste sättet surrade fast ett gods som var si å så högt å sådär långt och vägde så mycket. Kan säga att jag var rätt snurrig i huvudet efter allt det där och det tog verkligen på hjärnbanken. Det här med Lastsäkring är ganska krävande och jag är glad att vi hade en lathund att använda, för hur sjuttsingen ska man komma ihåg alla vikter å bestämmelser å friktionsytor och allt annat?!



Det är sånt där jag har suttit å räknat ut, man måste faktiskt ha ett litet mattehuvud när man går fordon. Det är inte så enkelt som alla tror!

Kvällen egnade jag åt något riktigt kul, fotografering! Fotade en hoppgrupp och håller i skrivande stund på att sortera upp bilderna och skriva ut till de människor som jag fotat hur mycket bilder det blev och priset beroende på om dom vill ha det skickat eller en skiva. :)

Kan dock bjuda på ett par sneak peaks så även mina kunder kan kolla in hur några bilder blev.

Ida N & Calandiva


Celina G & Mondis Alfons


Sofia E & Kallemattson

Nu är jag ruskligt trött, så skall genast hoppa i säng efter detta inlägg och tagga inför imorgon. Då är det Riskettan som gäller!

Natti natt där ute! :)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se