ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

27/2 2012

2012-02-27 22:17:35 / 1 kommentarer ..


Hallo!
Jag har nyss kommit hem från en hel dag med spännande upplevelser. Skolan gick i sin vanliga ordning men nu med en hel del dans längs korridorerna och Lasse Stefanz som dånade ur mobilhögtalarna. Känns så skönt att komma varje vardag till ett helskönt gäng med lika sjuk humor som man har själv. (:

Åkte direkt efter skolan hem till mamma & pappa där jag åt middag och sedan sprang in på dollar. Köpte en hårinpackning för första gången, hörde att det kanske skulle hjälpa mot mitt risiga hår.... Ser hemskt ut :( Samt att det blev schampoo, balsam, en korg, lite grönsåpa å deo. (: Bra att ha saker helt enkelt! Sånt där som man måste fylla på regelbundet, å grönsåpa är något som jag älskar att skura golvena med! Luktar så otroligt gott och det blir så rent och fräscht utav det. :D

Körde sedan till ridskolan för att ha U-sek möte. Vi är ett helt grymt gäng som verkligen har det så fantastiskt kul ihop! Samansvettsade och humöret på topp alla gånger. Skulle man mot förmodan inte ha humöret på topp så då blir det på topp när man kommer dit. :)

Det känns som att mitt sportlov kommer vara fullspäckat, vilket gillas otroligt mycket! Det här med att vara hemma är inte aktuellt just nu, det går i vågor och i detta nu vill jag bara hitta på massa saker med mina vänner och min pojkvän! Så sportlovet kommer vara riktigt klaschigt när det kommer igång!
Planerat är att i helgen testa hästar inför tolkning på fredag (sportlovet), sedan ska jag fota både Zuzzi & Marielle. Eller egentligen är det ju hästarna :P men vi kan ju låtsas lite. Det skall ridas, det skall partas å det skall vara en utvilad människa som kliver på skolan igen!

Jag visar en helt ovisad bild (tror jag) från när Celinas syster hade lektion för mig... Typiskt att mina chaps ska gå sönder precis då (!) så det fick bli silvertejp som räddade hela stuationen!
- Går det inte att laga med silvertejp, då är det trasigt! -





Kommentarer
Celina

Tok Millan :)

2012-02-28 09:56:18
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se