ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

J.B

2011-10-09 14:34:59 / 1 kommentarer ..


Som ni säkert läst så har jag börjat rida en ny häst. Ett varmblod på 20år som går under namnet: Johan Briljant - kallas Johan. Oerhört trevlig kille som ställer upp och gör allt man ber honom om. Känslig i både tygel och säte, har redan gjort flera misstag i min egna sitts som gjort att vi blivit stående. :P men det märks hur bra min sitts blivit på en gång. Jag håller bäckenet på rätt plats och tippar inte alls så mycket fram/bak som jag gjort å detta efter 3gånger. Ibland är det bra att vara lättlärd och ha en riktigt bra lärare. (:

Blir mest uteritter för min del då det finns inget mysigare än att skritta ut på en riktigt låååång ridtur å bara se sig om i omgivningen. Han är 100% trafiksäker och det är så fruktansvärt underbart, han bryr sig inte ett dugg om bilar eller lastbilar så jag känner mig för första gången riktigt trygg på hästryggen igen. ^^ Ni som följt mina bloggar vet ju att jag red min f.d bästaväns (jag blir illamående vid ordet) ponny som inte var särskilt trafiksäker sålänge bilarna var större än en vanlig personbil. Men jag strävade på endå. (:

Nu ska jag se till att fortsätta utvecklas med denna häst och ta lärdom av allt han har att lära mig och hans ägare och vänner. :D Är så underbart att rida riktig häst igen :') har alltid varit varmblods brud och kommer alltid förbli. Har ju ridit mycket olika hästar från A-ponny till häst på 1,87 och det som alltid varit mitt nummer ett är varmblod och deras sätt att vara.

Ni kanske undrar hur det kommer bli med Millan? Kommer fortsätta rida henne när jag hinner/orkar då det är ganska påfrestande med alla bussresor hit å dit samt att man ska hinna med en massa annat. Har 2bussar att välja på när jag rider henne och den ena är jag hemma runt sju och den andra runt nio.. Å ska man upp vid 05:30 dagen efter så är 9 alldeles för sent att komma hem. :'( så därför blir det lite hipp som happ. Tyvärr inget jag kan göra något åt, Johan står bara ca 3-4kilometer ifrån mig så det är ju gång avstånd iaf. :)


I fredags efter ridturen, myste länge och borstade honom i säkert 45min å han höll på att somna på gången när jag gick över honom med ryktborsten. :D


Provridningen ^^


Kommentarer

Verkar som du funnit en riktigt bra häst! Han verkar go den killen :D

Har oxå fått en ny favorit häst! kram

2011-10-09 19:29:42
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se