ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Massor och inget

2011-12-18 15:48:18 / 0 kommentarer ..


Ursäkta att det var ett tag sedan. Men jag har haft lite fullt upp. :P i fredags så damp jag bara ner i sängen när jag kommit hem och sedan hann jag bara byta strumpor i stort sätt innan vi åkte iväg till min karlns bror och festade. (: Nykter jag med tanke på att jag går på smärtstillande för min rygg, men jag har lika kul nyktert som onyktra verkar ha!

Fredag skola... jag skulle ju inte kört något överhuvudtaget eftersom jag hade grisbilen och jag det brukar innebära att man får åka med eller göra något i verkstan. Men nu fick jag helt plötsligt den röda FH12 3-axlade grusbilen (som för övrigt är min favorit bil bland skolans bilar!) så jag vart mäkta förvånad och glad!

Körde en massa snö från planen och tippade av längre bort. Mariana lastade med Katten och jag å Louice for å tippade (hon körde en växlare - du kan växla mellan massa olika flak tack vare en krok som drar av och på flaket).

Ja sedan när man kommit hem så åkte vi iväg och kom väl hem fram emot 5 på morgonen. Att promennera i mörkret, med enbart månen som lyser upp vägen och med ett snövitt landskap det är terapi för själen! <3 ååh så mysigt med älsklingen hand i hand och ett trevligt samtal. Känner mig som en ny människa :3

Jaha så vad gjorde jag igår? Jo jag fotade Zuzzi på morgonen och sedan gick jag hem och sov. Trött!! Såg på massa film å bara mös jag å min karl. <3 Sen somnade jag vid 22 å vaknade nu idag vid 11! Jag var sleten kan man påstå!

Idag har jag å hjärtat städat, diskat och hjälptsåt med massor utav annat. Så nu sätter vi oss ner å bara tar det lugnt. (:

Rödingen <3

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se