ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Tomtar och onda ryggar

2011-12-08 18:12:13 / 1 kommentarer ..


Det här med att gå till läkaren blev helt plötsligt en uppgift jag inte gruvade mig inför när jag fick höra att jag skulle komma till doktor Q. He's the best! Haft honom som läkare sen jag var liten och karln vet vad han gör och han vet absolut vad man pratar om och försöker förstå det. Så nu har jag fått smärtstillande som jag ska äta, ska upp på röntgen i solle och ska även till sjukgymnasten någon gång framöver!

Inte prata om det utan resten av dagen gick jag runt med mamma på stan och inhandlade såväl 2julklappar samt lite glitter då det är rätt tomt på gardinstången i vardagsrummet så den ska jag snygga till samt att resten av lägneheten ser lite kal ut. :P Väntar på att min B ska komma hem så jag får ned gardinstången... kort </3 (Okey jag är ca 172 men.... endå! HÖGT i taket! :( )usch! Så nu pluggar jag för fullt och tröstäter en choklad tomte och dricker lite smultron soda (besatt!)

Jo var ju till Johan ikväll också! :D Fiiiiin Fiiiin häst måste jag säga! Red till grusplan och red mycket trav och tempoväxlingar för att få honom lite uppmärksam. La mycket volter och snett igenom och lite andra ridvägar. Var ca 1dm pudersnö så det var sååå mysigt att rida! Det bara knastrade under hovarna när vi red där. Det var dessutom sådär lagomt kallt att man inte fryser utan man är varm och pigg i kroppen utan att svettas! Men efter att ha varit där i ca 30 minuter blev jag riktigt slut så skrittade hem och borstade av honom. Hann rida lite innan det blev kolsvart och det var verkligen pricken över I:et! Var dock allt annat än stallklädd MEN för första gången på en evighet frös jag inte ett dugg! Varken till eller från grusplan eller på vägen hem! Så det blir kanske inte allt för mycket "stall"-klädsel framöver! :P

Nej nu måste jag faktiskt koncentrera mig på plugget om jag ska komma någon vart! Dessutom innan min rygg börjar göra allt för ont :/ blää för smärta!


chokladtomte!


Kommentarer

Jag är ju kortare än dig....hade nog fixat det där med gardinstång...haha!

Ja, man blir lätt besatt av grejer och käk.....!! speciellt gillar jag ju belgisk choklad......kul att det går bra med Johan!!

2011-12-09 11:26:58
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se